Het is niet meer mogelijk om op deze vacature te reageren.
R&Z is voor een periode van minimaal vier tot zes maanden op zoek naar een senior tekstschrijver/projectmanager. Start eventueel vanaf juni, iets later is ook prima. We zoeken een professional met ruime ervaring aan bureauzijde; iemand die je om een boodschap kunt sturen. Een tekstschrijver die complexe materie vertaalt naar content op maat, maar die ook weet hoe je een redactioneel project moet managen op inhoud, proces en budget.

Wie durft?

Ravestein & Zwart is dé redactionele dienstverlener voor organisaties die inhoudelijk de toon willen zetten. We zoeken dan ook iemand die de inhoud niet schuwt en die het een uitdaging vindt om de experts van onze klanten te laten schitteren. Enkele voorbeelden van projecten zijn:
* deskresearch, interviews en tekstproductie t.b.v. blogreeks/white papers over thema's zoals pensioenstelsel, arbeidsvoorwaarden of cloudtechnologie.
* redactie & coaching grote aanbestedingen in HR-domein/Bouw & Infradomein.
* eindredactie subsidievoorstellen, projectplannen, visiestukken.
* redactie & productie (online) magazines, boekjes, brochures in bijv. onderwijsdomein.
* informatieve website in bijv. zorgdomein, van bouwtekening tot contentmanagement.

Extra interessant wordt het als iemand ervaring heeft met bijvoorbeeld infographics, vlogs, uitlegvideo’s, podcasts en interactieve content - contentvormen waar we ons in aanvulling op geschreven content verder in willen ontwikkelen.

Interesse?

Zin om te komen werken aan de mooiste singel van Gelderland bij een contentbureau met mooie klanten en toffe collega's? Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met een CV en korte toelichting of bel gewoon even (06-53 90 29 66). Reageren kan tot 16 mei.